Kooperatif ve Birliklerin Güçlendirilmesi Eğitimleri Hizmet Alımları Yapılacaktır

“Üretici Örgütlerinin Güçlendirilmesi Sonuç Odaklı Programı” kapsamında Bölgemizde bulunan birlik ve kooperatiflere “proje yazma eğitimi”finansal okuryazarlık eğitimi” ile “satış, pazarlama ve markalaşma eğitimi” hizmeti sunulacaktır.

 

Ekte yer alan teknik şartnamelere ilişkin tekliflerin; onaylanmış (imza-kaşe yapılarak) teknik şartnamesinin, özgeçmişlerin ve teknik şartnamelerde belirtilen referans vb. dokümanların pyb@geka.gov.tr adresine 18/11/2022 saat 17:00’e kadar gönderilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra isteklilerden gelecek teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Teklif vermek istediğiniz konunun teknik şartnamesini incelemenizi önemle tavsiye ederiz. Önerilen bir danışmanın teknik şartnamedeki şartları sağlamaması elenme sebebidir.

Not: Başvurunuzu içeren e-posta boyutunun 25 MB’ı aşmaması, teklif verilen eğitim adının belirtilmesi  önem arz etmektedir. 25 MB e-posta boyutu sınırı aşılacak ise birkaç parça halinde ya da e-postada link vererek teklifinizi sunabilirsiniz.

Finansal Okuryazarlık Eğitimi
Proje Yazma Eğitimi
Satış Pazarlama ve Markalaşma Eğitimi
  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr