PAÜ'DE 3. TEKNOLOJİ VE AR-GE GÜNLERİ'NE KATILDIK

        

Genel Sekreterimiz Mehmet AYDINER ile iki uzmanımız 5 Mayıs Perşembe günü Pamukkale Üniversitesi’nde düzenlenen 3. Teknoloji ve Ar-Ge Günleri’ne katıldı.

5 Mayıs günü öğleden önce başlayan oturum açılış konuşmaları, Bölgesel Kalkınmada Tarım ve Ar-Ge Başarı Hikayeleri bölümlerinden sonra Genel Sekreterimizinde jüri üyeleri arasında bulunduğu “Kimin Önerisi Var?” yarışmasının sonuçlarının açıklanması ile sona erdi. Öğleden sonra düzenlenen; katılımcıları Nezahat Türköz (ABİGEM), Soner Haldenbilen (PAÜ TEKNOKENT), Gülhan Erikoğlu (EBİC-EGE), Simay Kocaoğlansoylu (ERAI-TÜRKİYE), Selçuk Burak Haşıloğlu (PAÜ İİBF-İŞLETME) ile Genel Sekreterimiz Mehmet Aydıner olan Bölgesel Kalkınma Panelinde; Denizli’nin bölge kalkınmasındaki rolü, sektörel bazda kalkınmanın önündeki engeller ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Panelde konuşan Yrd. Doç. Dr. Selçuk Burak Haşıloğlu Denizli’nin imajı ve fason üretimin tekstil sektörüne etkisi üzerinde dururken, Doç. Dr. Soner Haldenbilen ilde bulunan teknokent’in önemine dikkat çekerek Ar-Ge’nin ticarileştirilebilmesinin sanayi adına çok önemli olduğunu belitti. Genel Sekreterimiz Sn. Mehmet Aydıner ise sürdürülebilir kalkınmada ajansların kapsayıcı bir yapıya sahip olduğunu, bu noktada kalkınma adına ortak hareket etmenin bölgede gelişmenin koşullarından birisi haline geldiğini söyledi.

 

    

 

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr