GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI 80. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI’NDA

 

Denizli Valisi Abdülkadir DEMİR, Denizli Milletvekilleri Nihat ZEYBEKÇİ ve Bilal UÇAR, Denizli Belediye Başkanı Osman ZOLAN, DTO Başkanı Necdet ÖZER, DSO Başkanı Müjdat KEÇECİ, DTB Başkanı İbrahim TEFENLİLİ, DENİB Başkan Vekili Oğuzhan KANTARCI, Denizli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa ÇELİKKOL ve T.C. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Genel Sekreteri  Mehmet AYDINER’in Denizli’yi temsilen iştirak ettiği fuarın açılış konuşmalarını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU, TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve İzmir Valisi Mustafa CAHİT KIRAÇ yaparken onur Konuğu il Denizli adına ise Vali Abdülkadir DEMİR konuştu.

Ulaştırma Bakanı Binali YILDIRIM ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat ERGÜN’ün de ziyaret ettiği Fuarın Denizli bölümünde Buldan ile Kızılcabölük’ün dünyaca ünlü dokumaları, Tavas‘ın el emeği göz nuru yerel ürünleri, Serinhisar leblebisi, Yatağan bıçağı ve Yeşilyuva ayakkabıları sergilenirken Ozanteks, Hobby, Beverly Hills&Polo Tekstil, Havlum Tekstil, Pam Termal Hotel, Colassae Termal Hotel, Umut Termal Hotel, Özem Zeytinyağları, Pamukkale Şarapçılık, Öktaş Ltd. Şti-GARİ ve Pamukkale Seyahat gibi firmalarda fuarda stand açtılar.

Fuarda GEKA standına ilgi yoğun olurken Ajansımızın tanıtımıyla ilgili dağıtılan materyaller büyük beğeni topladı. Ayrıca Güney Ege Kalkınma Ajansı’nı temsilen fuara katılan uzman ekibimiz GEKA’nın yapısı, görevleri ve sağladığı destekler hakkında ziyaretçilere bilgi verdiler.

 

.

 

 

 

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr