DENİZLİ YDO’DAN ALTINTOP KURUYEMİŞ’E ZİYARET

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

 

Kurulduğu 1962 yılından günümüze kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan Altıntop Kuruyemiş’in Şirket Müdürü Veli Tefenlili ile çalışma kapsamında görüşülerek, imalat süreçleri firmanın gıda mühendisi eşliğinde incelendi.  Leblebi şekeri, çıtır leblebi ve beyaz leblebinin üretim aşamaları hakkında bilgi alınırken paketleme süreçleri de incelendi.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilirken Denizli Leblebisinin tanıtımına odaklanılan çalışma kapsamında söz konusu ziyaretin çok faydalı olduğu değerlendirildi.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 09.04.2012.

 

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr