DENİZLİ VALİSİ DR. AHMET ALTIPARMAK'TAN GEKA’YA ZİYARET

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın bir önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve şu anda da yönetim kurulu üyesi olan Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Ajansımızın çalışmalarını yerinde görmek amacıyla 13 Ocak 2017 tarihinde Pamukkale Teknokent’te bulunan merkezimizi ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle birlikte Ajansımızı ziyaret eden Vali Altıparmak, GEKA’nın Teknokent Hizmet binasındaki çalışma ofislerini inceledi ve Genel Sekreter vekilimiz Özgür Akdoğan’dan, Ajansımızın çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Ayrıca, Ajansın Program Yönetimi, Ekonomik Araştırmalar ve Planlama,  İzleme ve Değerlendirme, Tanıtım ve Dış İlişkiler, Kurumsal Hizmetler ile Denizli Yatırım Destek Ofisi’nin birim amirlerinden birimlerin hali hazırda yürütmekte olduğu faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Altıparmak, söz konusu çalışmalar hakkında görüş ve önerilerini belirtti. Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Ajans çalışanları ile de bir araya gelerek çalışanlar ile iş hayatında başarı ve iş memnuniyeti konularında sohbet etti.

Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak; özel sektör, kamu kuruluşları, STK’lar ve üniversiteler arasında koordinasyonun sağlanmasında ve bu kurumlar arasında iş birliklerinin geliştirilmesinde önemli rol oynayan GEKA’nın,  Aydın, Denizli ve Muğla’da bölge kalkınması açısından önemli bir aktör konumuna geldiğini,  Ajansın bu fonksiyonlarının vasıtasıyla Bölge kalkınmasına ivme kazandırdığını da ifade etti. Vali Altıparmak, kalkınmada öncü olabilmek ve başarıyı yakalamak için öncelikle, kitap okuyarak ve araştırma yaparak dünyadaki bilimsel, sosyal ve kültürel gelişmeleri yakından takip edilmesi gerektiğini ve bunun ardından başarıda ülke geleceğini düşünerek kişinin kendini yoğun olarak çalışmaya ve üretmeye odaklaması gerektiğini de sözlerine ekledi.   

Ajansı ziyaretinden dolayı Denizli Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak’a teşekkürlerini ileten Genel Sekreter vekilimiz Özgür Akdoğan, ziyaretin sonunda GEKA’nın Denizli, Aydın ve Muğla’nın kalkınmasına yönelik çalışmalarına ve projelerine nitelikli insan kaynağıyla devam edeceğini belirtti.   

 

 

 

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr