DENİZLİ LEBLEBİSİNE YÖNELİK HAZIRLANAN RAPOR KAPSAMINDA SEYRAN KURUYEMİŞ’İ ZİYARET ETTİK.

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

 

Kuruyemiş üretiminde Denizli’de sektörün öncü firmaları arasında yer alan ve 1976 yılında ilk leblebi ihracatlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne gerçekleştirerek önemli çalışmalara imza atan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çaputçu ile firma faaliyetleri ve sektöre ilişkin görüşme yapıldı. Görüşmede sektörün son yıllarda önemli gelişmeler kaydettiği belirtilirken sektöre ilişkin gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Denizli Leblebisine yönelik rapor, Türkiye’de leblebi üretimin yaklaşık % 80’inin yapıldığı Denizli’de sektörün durumunun değerlendirilmesi, sektörün gelişimi ve gelişimin önündeki sorunların analiz edilerek sektöre ilişkin mevcut durumun ortaya konulması ve leblebinin “sağlıklı bir ara ürün” olarak tanıtımına katkı sağlanması amacıyla hazırlanmaktadır.

Denizli’nin leblebi üretiminde bu kadar söz sahibi iken halen hak ettiği düzeyde tanınmaması, buna ilişkin yeterli sayıda tanıtıcı kaynağın bulunmaması ve sektörde buna ilişkin boşluğun tespitiyle çalışmanın hazırlanılmasına karar verilmiştir.

Rapor kapsamında bize kapılarını açan ve açmaya devam eden tüm imalathane ve şirket temsilcilerine teşekkür ederiz.

Kaynak: Denizli YDO, 30.03.2012

 

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr