AYDIN YATIRIM DESTEK OFİSİMİZ, KESTANE YATIRIM RAPORU KAPSAMINDA BURSA’YI ZİYARET ETTİ.

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

 

İlk olarak, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cevriye MERT ile görüşen uzmanlarımız, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen kestane ürünü çalışmaları ile ilgili önemli bilgiler edindiler. Prof. Dr. Arif SOYLU’nun “Kestane Yetiştiriciliği ve Özellikleri” isimli kitabı, hazırlanacak rapor için kaynak olabileceği belirtilerek ajansımıza tavsiye edildi.

Ardından kestane şekerciliğinde özel sektörün öncü firmaları olan “Kafkas” ve “Kardelen” işletmelerinin yetkilileri ile görüşen uzmanlarımız, firma faaliyetleri ile ilgili bilgi topladıktan sonra sektörün sorunları ve gelecek beklentileriyle ilgili öncelikleri belirlediler.

Kaynak: AYDIN YDO

 

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr