AJANSIMIZ ÜCRETSİZ PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMLERİ DÜZENLİYOR

GEKA, 28 Aralık 2017 tarihinde ilan ettiği Kültür Turizminin Geliştirilmesi ile Kooperatif ve Birliklerin Güçlendirilmesi Mali Destek Programlarından oluşan 2018 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında, potansiyel başvuru sahiplerine yönelik “Proje Hazırlama Eğitimleri” gerçekleştirecek.

Güney Ege kalkınma Ajansı daha önceki yıllarda yürüttüğü Destek Programları kapsamında, bölgenin proje yazma kültürünün geliştirilmesi amacıyla paydaşlarına yönelik ücretsiz proje eğitimleri düzenlemişti. GEKA, gerçekleştirdiği bu eğitimlerle bölgede binlerce kişiye ulaşırken proje yazma kültürünün gelişmesinde ve nitelikli proje üretilmesinde de öncü rol oynamıştı.

Aydın, Denizli ve Muğla illerinde iki günlük üçer defa düzenlenecek eğitimlere katılacak potansiyel başvuru sahiplerine proje döngüsü yönetimi eğitimi çerçevesinde öncelikle; proje kavramı, proje fikirlerinin üretilmesi, bu fikirler üzerine proje hazırlanması, planlanması, KAYS sistemine proje girişlerinin yapılması, başvuru rehberi ve eklerinin doldurulmasına ilişkin pratik çalışmalar örnek uygulamalarla anlatılacak.

Bu kapsamda Güney Ege Kalkınma Ajansı; 15-16 Ocak, 25-26 Ocak ve 14-15 Şubat’ta Denizli Pamukkale Üniversitesi Teknokent Konferans Salonu’nda, 17-18 Ocak, 29-30 Ocak ve 12-13 Şubat’ta Aydın Ticaret Borsası’nda ayrıca 22-23 Ocak, 1-2 Şubat ve 26-27 Şubat tarihlerinde ise Muğla Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda Proje Hazırlama Eğitimlerini gerçekleştirecek.

Potansiyel başvuru sahipleri eğitimlere katılabilmek için GEKA’nın http://geka.gov.tr/2726/egitim-katilimci-talep-formu sayfasından online başvuru yaptıktan sonra, Ajans tarafından toplantılara davet edilecekler. Her bir eğitim için kontenjanı 30 kişiyle sınırlıdır ve eğitimlerin sonunda katılımcılara katılım sertifikaları da verilecektir.

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr