2023 Yılı Teknik Destek Programları Hizmet Alımları

2023 yılı Teknik Destek Programları kapsamında aşağıdaki proje için hizmet alımı yapılması planlanmaktadır.

Aşağıda bilgileri yer alan projeye ilişkin tekliflerin; onaylanmış (imza-kaşe yapılarak) teknik şartnamesinin, özgeçmişlerin ve teknik şartnamelerde belirtilen referans vb. dokümanların pyb@geka.gov.tr adresine 05/01/2024 saat 17:30’a kadar gönderilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra isteklilerden gelecek teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Teklif vermek istediğiniz konunun teknik şartnamesini incelemenizi önemle tavsiye ederiz. Önerilen bir eğitmenin/danışmanın teknik şartnamedeki şartları sağlamaması elenme sebebidir.

Not: Fiyat teklifleri faaliyet ücreti, yol, konaklama ve vergiler dahil olacak şekilde verilmelidir. Tekliflerde mutlaka KDV hariç değer, KDV yüzdesi ve KDV dahil toplam ayrı ayrı belirtilmelidir. Teknik şartnamenin numarası ile başvuru sahibi kurumun adının ve proje adının belirtilmesi  önem arz etmektedir. Teklifinizi birkaç parça halinde sunabilirsiniz.

Değerlendirme sonucunda uygun bulunan firmayla e-posta yoluyla iletişime geçilecektir. Teklif sunan diğer firmalara ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır.

 

2023 YILI İMALAT SANAYİ İŞLETMELERİNE YÖNELİK YÖNETİM DANIŞMANLIĞI TEKNİK DESTEK PROGRAMI

Hizmet Alımı Yapılacak Teknik Destek Başvurusu

REFERANS NO

PROJE ADI

BAŞVURU SAHİBİ ADI

TR32/23/YDTD/0001

Yalın Üretim Danışmanlığı

İnovmak Makina San. ve Tic. A.Ş.

 

2023YDTD-Teknik-Sartname
  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr