2018 YILI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI TEKNİK YARDIM MASALARI

Güney Ege Kalkınma Ajansı, 2018 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında Kültür Turizminin Geliştirilmesi Mali Destek Programı ile Kooperatif ve Birliklerin Güçlendirilmesi Mali Destek Programlarına yönelik olarak potansiyel başvuru sahiplerinin teknik anlamda uygun, ilgili ve idari açıdan eksiksiz biçimde proje hazırlamalarına yardımcı olmak amacıyla 14-16 Mart 2018 tarihleri arasında Teknik Yardım Masası hizmeti sunacaktır.


Teknik Yardım Masaları, Ajans Merkezi ile Aydın ve Muğla Yatırım Destek Ofislerinde randevu usulüyle 30 dakikalık görüşmeler şeklinde ücretsiz hizmet verecektir. Ayrılan süre içerisinde, proje yazımı konusunda uzman görevli tarafından, başvuru formu ve diğer belgelerin hazırlanmasında potansiyel başvuru sahiplerine yardımcı olunacaktır. Bu nedenle Teknik Yardım Masası hizmetinden yararlanabilmek için proje başvurusunun taslak olarak tamamlanmış ya da belirli bir aşamaya getirilmiş olması gerekmektedir.


Teknik Yardım Masaları, Ajans Merkezi ve Yatırım Destek Ofislerinde 14-16 Mart tarihleri arasında 09:00-18:00 saatleri arasında alınacak randevu usulüyle gerçekleştirilecektir. Teknik Yardım Masası hizmetinden yararlanmak için belirtilen tarihler dikkate alınarak Ajansımızın aşağıdaki telefon numarası aracılığıyla program yönetim biriminden randevu alınmalıdır.

 

Telefon:0 258-371-88-44 (Program Yönetim Birimi)

Dahili:1260-1220

Kamuoyuna ilanen duyurulur.

  • Her Hakkı Saklıdır © 2020 |
  • geka.gov.tr